Loading...

Vloerkleed met beige tinten, in diverse maten leverbaar vanaf oktober

Vloerkleed in beige tinten

Onze echte antieke vintage vloerkleden zijn gemiddeld 50 jaar oud. We vinden deze kleden vooral in Turkije. Alle antieke kleden worden met de hand gemaakt en zijn stuk voor stuk uniek. Van de meest gewilde kleden uit de originele vintage collectie, hebben wij van Rozenkelim een replica vloerkleed laten maken. Zo ook van dit prachtige exemplaar. Voor een zachte prijs ben jij nu dus ook in het bezit van deze echte look-a-like!

 As low as €290.00
incl. 21% BTW

We bieden dit kleed aan in verschillende afmetingen. Zo past dit kleed al in de kleinste woning. Maar ook aan de mensen met veel ruimte hebben wij gedacht! Het grootste vloerkleed met deze prachtige beige tinten is maar liefst 380cm x 300cm.

 

Omdat dit vloerkleed vooral bestaat uit rustige beige tinten, leent dit vloerkleed zich er uitstekend voor om onder je meubels te leggen. Je kunt je bank, stoel, salontafel en eventueel andere kleine bijzettafels dus een stukje over het vloerkleed plaatsen. Je creëert hierdoor meer eenheid. Lees voor tips ook eens onze blog over 'hoe groot moet mijn vloerkleed zijn.'

 

Bestel dit vloerkleed nu en ervaar zelf hoe dit exemplaar staat bij jou thuis.

Vloerkleed met beige tinten, in diverse maten leverbaar vanaf oktober
 • 500 unique vintage
  carpets in stock
 • free shipment
  by spending € 100,-
 • Delivery within two
  working days
 • Every carpet comes
  with a passport
 • Showroom of
  2000 square meters
 • Klarna, pay your carpet
  after delivery

Details Rozenkelim

Herkomst: Turkey
More Information
SKUVloerkleed-64200
Length240
Birdeye Image/6/4/64200_2_.jpg