Showroom met meer dan 700 vintage vloerkleden

In Hillegom is onze 2000 vierkante meter showroom en opslag van alle vintage vloerkleden. Alle vintage vloerkleden die online in de webshop staan zijn hier in principe te bekijken. We zeggen in principe omdat het kan zijn dat een vloerkleed wordt uitgeleend voor een fotoshoot of televisieprogramma. Maar dit zijn uitzonderingen. U kunt bij ons de volgende soorten vloerkleden bekijken:

Rozenkelims                                                      Handgeweven kelims uit Moldavie

Vintage vloerkleden                                         Geschoren en soms geverfde vloerkleden uit Turkije

Beni ouarain en Azilal vloerkleden               Handgeknoopte vloerkleden uit Marokko

Patchwork vloerkleden                                   Vloerkleden samengesteld uit vintage turkse vloerkleden (eventueel ook op maat en kleur voor u te maken)

Antieke perzen                                                 Antieke vloerkleden (80 - 100 jaar oud) uit Perzie en Turkije

Vintage look vloerkleden                               Replica's van vintage vloerkleden     

Showroom met 700 vintage vloerkleden

Rene & Jeroen

In de showroom kunt u de kleden bekijken en voelen. Veel mensen vinden het moeilijk om een kleed online te bestellen en dat begrijpen wij heel goed. Toch heeft online bestellen een paar grote voordelen. Het kleed wordt binnen twee werkdagen gratis bij u geleverd. U kunt het kleed thuis beoordelen. Toch niet helemaal tevreden? Dan is een bezoek aan de showroom raadzaam, u weet nu immers precies wat u wel zoekt. Wellicht een maatje groter of kleiner of een iets andere kleur.

vintage vloerkleed

De showroom van rozenkelim in Hillegom

Voordat u een bezoek aan de showroom brengt raden wij u aan om eerst goed in de webshop te kijken. In de showroom liggen ongeveer 700 kleden en het is lastig om daar te zoeken als u nog geen idee heeft over het soort kleed, de kleur en de maat. 

Als u weet welke maat, kleur en maat u zoekt, zoeken wij het kleed erbij en laten u ook eventueel alternatieven laten zien. 

Een deel van de showroom bestaat uit een grote toonzaal van ruim 1400 vierkante meter met onze kleden en meubels die in Roemenië gemaakt worden. Helaas zijn de meubels op dit moment nog niet direct voor de consument aan te schaffen.  In deze toonzaal kunt u goed zien hoe de diverse kleden uitkomen in het interieur.

De showroom is open op: 

Maandag             9.00 tot 17.00

Dinsdag               9.00 tot 17.00

Woensdag           9.00 tot 17.00

Donderdag          9.00 tot 17.00

Vrijdag                 9.00 tot 17.00

Zaterdag              9.00 tot 16.00

 

U kunt ons vinden op het volgende adres:

Marconistraat 23

2181AK Hillegom

Showroom@rozenkelim.nl

06-55342780

 
U rijdt in de Marconistraat als het ware tegen de showroom aan. Er staan grote zilveren letters op het pand: “Pure Home Collections”

Hieronder vindt u een kaart met de exacte locatie.