Loading...

Right of withdrawal

Right of withdrawal

Wilt u uw bestelling retour zenden dan kan dit binnen 14 dagen na ontvangst van uw order. Met de track & trace code kunnen wij vaststellen wanneer de order is afgeleverd. Neemt u voor een retourzending contact met ons op per email (info@testrozenkelim.nl.s6.magentotrial.nl) of per telefoon (06-55342780). Nadat de bestelling in goede orde retour is ontvangen zullen wij u dit laten weten en het totale bedrag, aan u retourneren. Hiervoor hebben wij wel uw rekening nodig, daar wij deze gegevens niet zien als u bij ons een bestelling plaatst. Heeft u een bestelling geplaatst en wilt u deze direct annuleren bel ons dan zo spoedig mogelijk op 06-55342780 dan kunnen wij u direct vertellen wat de status van uw order is en of deze al verzonden is.

 

Al onze producten kunt u uit de verpakking halen en beoordelen voor eventuele retourzending.  Geen producten zijn bij ons uitgesloten van het herroepingsrecht.

Kosten van de retourzending komen voor rekening van de consument.

 

Direct na ontvangst, en uiterlijk 7 dagen later, van de retourzending zullen wij het bedrag retourneren, zorgt u ervoor dat u uw rekening nummer aan ons doorgeeft.

 

Herroepingsrecht geldt alleen voor consumenten.