Sale op = op Oudroze vloerkleed, synthetische wol. Verkrijgbaar in diverse maten

Vloerkleed oud roze

Oud roze; interieurblogs, Pinterest en Instagram staan er vol mee. Het is een bijzondere kleur. Misschien kun je daarom zoveel kanten uit met oud roze? Wij vinden de kleur in ieder geval prachtig. Daarom hebben wij dit oud roze replica vloerkleed aan onze collectie toegevoegd. We kozen ervoor om de roze kleur te combineren met verschillende groentinten. Het patroon is druk aan de buitenste rand en rustig aan de binnenkant van het vloerkleed. Met dit goedkope replica vloerkleed, kun je veel kanten uit.As low as €109.00 Regular Price €179.00
incl. 21% BTW

Oud roze is een geschikte kleur om als basis aan je interieur toe te voegen. De kleur is gewaagd en de tijd dat deze kleur alleen favoriet was bij meiden en vrouwen, is allang verleden tijd. Wil je een zachte, zoete sfeer creëren? Combineer dit vloerkleed dan met zachtroze en lila meubels en accessoires. Maar doe het wel met mate om een zuurstokeffect te vermijden. Wil je dit oud roze vloerkleed juist combineren met robuuste kleuren en materialen om voor een stoere look te gaan? Kies dan voor staal, leer, zwart en antraciet.

 

Volgens ons, is er geen warmere kleur dan roze. Daarom zien we dit kleed veel terug in een baby- en kinderkamer. Zet bijvoorbeeld het ledikantje met zachtroze hemeltje deels op dit kleed. Of een wit spijlen bed van je tiener. Je creëert zo een prachtige dromerige look die je met wat planten helemaal afmaakt.

 

Oud roze vloerkleed
 • 500 unique vintage
  carpets in stock
 • free shipment
  by spending € 100,-
 • Delivery within two
  working days
 • Every carpet comes
  with a passport
 • Showroom of
  2000 square meters
 • Klarna, pay your carpet
  after delivery

Details Rozenkelim

More Information
SKUoudroze vloerkleed 510