Loading...

Klachten procedure

Klachten procedure

Retourzendingen.

Bent u niet tevreden over het product wat wij geleverd hebben? Stuur het aangetekend binnen 14 dagen aan ons retour en u ontvangt uw geld terug. Voeg bij de verzending graag even uw gegevens zodat wij uw geld kunnen terug storten. Ons retouradres:

Rozenkelim.nl

Jeroen Slokker

Marconistraat 23

2181AK Hillegom

U kunt ook met uw bestelling naar de showroom in Hillegom komen. Wij hebben immers minimaal 400 kleden op voorraad iggen en wellicht ziet us in de showroom dan wel het kleed waar u naar opzoek bent!

 

Klachten.

Mocht u een klacht hebben over onze producten of service dan kunt u zich altijd rechtstreeks tot ons wenden, neem telefonisch contact op (06-55342780) of per email (info@rozenkelim.nl) en wij zullen u klacht gelijk behandelen. Binnen 48 uur zult u van ons een reactie ontvangen en wij streven ernaar uw klacht binnen een week op te lossen.

Als een klacht niet door ons opgelost kan worden dan verwijzen wij u graag naar de gschillen commissie: www.sgc.nl

 info@rozenkelim.nl

Uiteraard doen wij er alles aan om klachten ten alle tijden te voorkomen.

U kunt voor uw klacht ook terecht bij de Europese online geschillenplatform (ODR).  http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Garantie
U heeft natuurlijk garantie op alle producten die u bij ons koopt. Onze garantie (naast de wettelijke rechten) is een half jaar geldig, naast vanaf de datum waarop u uw bestelling ontvangt. Als u naar de garantie verwijst en er wordt geoordeeld dat de schade is veroorzaakt door verkeerd gebruik door de klant, moet de klant de kosten van eventuele reparatie betalen. Wij zullen in eerste instantie de bepalen wat de oorzaak van de schade is, valt de schade inderdaad onder garantie dan zullen wij alle kosten van het herstellen vergoeden (ook de eventuele verzendkosten).