Loading...

Buitenkleed rozenkelim 6680 gemaakt van PET Flessen

Duurzaam buitenkleed van Rozenkelim (gemaakt van 100% PET Flessen)

 

Om de levensduur van het vloerkleed te verlengen en verkleuring van de ondergrond te voorkomen raden wij aan om het kleed bij regenval en langdurige vochtige perioden van de grond te halen en goed te laten luchten.

 As low as €89.95
incl. 21% BTW

Onze nieuwe buiten kleden worden gemaakt van gerecyclede PET-flessen. In een buitenkleed van 180cm x 120cm zitten maar liefst 114 PET flessen verwerkt. De PET flessen worden vermalen en hier wordt een speciaal garen van gemaakt. Het voelt als een normaal vloerkleed en is bijzonder sterk. Ideaal voor buiten gebruik omdat de stof geen vocht opneemt. Bovendien gemakkelijk schoon te maken met water en zeep.

Elk PET vloerkleed van rozenkelim heeft een GRS certificaat. Dit garandeert dat het vloerkleed is gemaakt van gerecyclede materialen, ook heeft het kleed een Good Weave certificaat wat uitsluit dat er kinderarbeid gebruikt wordt in de supply chain.

Vloerkleed nr:                    6680

Herkomst:                         India

Materiaal:                         PET flessen

Gewicht:                           120cm x 180cm = 3,88 KG (114 PET flessen)

                                        250cm  x 170cm = 7,65 KG (225 PET flessen)

Dikte:                               4 mm

Methode:                          Geweven vloerkleed daarna geprint

Wasvoorschrift:                 30 graden wol was

Met onze tool "bekijk dit in kamer" kunt u dit vloerkleed ook op uw terras of in uw tuin virtueel neerleggen

Let op:

UV straling en vocht hebben altijd invloed op elk materiaal. Voor een langere levensduur raden wij u aan om het vloerkleed regelmatig te laten luchten en te draaien, en binnen te leggen in de herfst en winter.

Buitenkleed rozenkelim 6680 gemaakt van PET Flessen
 • 500 unique vintage
  carpets in stock
 • free shipment
  by spending € 100,-
 • Delivery within two
  working days
 • Every carpet comes
  with a passport
 • Showroom of
  2000 square meters
 • Klarna, pay your carpet
  after delivery

Details Rozenkelim

Herkomst: India

Uw bestelling

Na ontvangst van uw online bestelling pakken wij uw order direct zorgvuldig in. Per email ontvangt u van ons een track & tracé-code, zodat u kunt nagaan wanneer het bij u afgeleverd wordt. Geen van ons ontvangen Check uw spamfolder, wellicht is de email hier terecht gekomen.

Wilt u een specifieke dag afspreken Neem dan direct contact met ons op na uw bestelling.

Retour zenden

Beoordeel na levering uw order op uw gemak in uw eigen omgeving. Past het kleed toch niet in uw interieur Geen probleem! Vanaf het moment van ontvangst heeft u 14 dagen om van de aankoop af te zien. Stuur het product ingepakt aan ons retour. U krijgt dan zo snel mogelijk uw geld terug. Terugsturen per aangetekende post kost € 7,- of maximaal € 14,-, afhankelijk van het gewicht. Heeft u een vraag bekijk dan onze lijst met FAQ.

Over Rozenkelim.nl

Online bestellen is bij ons volkomen veilig. U kunt kiezen uit diverse betaalmethodes. Onze webshop is gecertificeerd door thuiswinkel.org. Lees ook de beoordelingen van klanten die eerder bij ons besteld hebben.

More Information
SKUPET-6680
Length230
Birdeye Image/6/6/6680.jpg