Loading...
Maak kennis met Lotte van Yourtailormate.com

Maak kennis met Lotte van Yourtailormate.com

date 02 october 2020

Een interieurdesigner met een goede smaak.

Nu even een keer wat anders dan tapijt gerelateerde onderwerpen. Vandaag willen we je kennis laten maken met Lotte van Yourtailormate. Een tijdje geleden kwam Lotte voor het eerst in onze showroom, ze had Rozenkelim via via te horen gekregen en heeft een kijkje genomen op onze Webshop en Instagram pagina. Aangezien onze kleden goed matchen met haar gave interieur concepten, leek het haar leuk om een van onze gave kleden voor een Photoshoot te gebruiken. Zoals je waarschijnlijk al verwacht, het resultaat was prachtig!

 

Lotte heeft de laatste 15 jaar veel in de fashion branche gewerkt, zowel retail als in wholesale. Hierdoor heeft zij wereldwijd veel winkels mogen helpen met Styling, design, VM en eigenlijk alles wat bij retail komt kijken. Hierdoor heeft ze ook interesse gekregen in het stylen van kantoorruimtes en huisinrichtingen.

 

Wat doet your tailormate allemaal?

 Wij zijn fan van het werk van Lotte en hebben al goede ervaringen met haar expertise in styling en design. Maar waar is zij dan zo goed in? Your tailor mate heeft leuke projecten gedaan omtrent storedesign. Denk daarbij aan het stijlen van het interieur, maar ook het positioneren van retailelementen zoals; Kassa’s, pashokjes etc. Daarnaast, door haar ervaring in visual merchandising, weet zij ook heel goed hoe ze de jouw producten het beste naar voren kan laten komen in een etalage en in de winkel. Dit heeft ze mogen doen voor verschillende winkels in Nederland, maar ook veel in het buitenland.  

 

Fairdesign

Heb je moeite met creatief zijn in het inrichten van jouw beursstand? Hierin kan Yourtailormate ook helpen. Lotte heeft veel ervaring opgedaan met het inrichten van beursstands. Zo heeft zij bijvoorbeeld voor Sandwich fashion een complete beursstand in de vorm van een kleine winkel mogen inrichten in het modefabriek in januari 2018.

 

Styling

Ben je net verhuist of ga je verhuizen? Dan kan je Lotte inschakelen voor hulp met het inrichten van jouw huis. Lotte heeft al verschillende klanten blij mogen maken met een prachtige nieuwe styling van hun woning. Door haar expertise en ervaring hierin, weet zij precies welke processen zij moet doorlopen om het ideale eindresultaat te realiseren.

 

Wij zijn een fan van het werk van Lotte en willen je graag kennis laten maken met haar. Neem een kijkje op haar website voor haar portfolio. Yourtailormate . com of stuur haar een mailtje op Lotte @ yourtailormate. Com