Loading...
Ligne Roset Togo van Rozenkelim

Ligne Roset Togo van Rozenkelim

date 04 september 2020

Ligne Roset togo van Rozenkelim

Wij, van Rozenkelim proberen ons assortiment constant te vernieuwen en leuke nieuwe accessoires toe te voegen aan het assortiment. Zoals jullie wellicht al weten zijn wij een grote voorstander van vintage producten, zo bestaat immers 90 procent van ons assortiment uit vintage kleden. Tijdens ons zoektocht naar leuke toevoegingen, zijn we terecht gekomen bij de Ligne Roset togo’s. Tegenwoordig worden ze veel nagemaakt en zijn er veel imitaties van de banken. De kunst is dan ook om een originele Ligne Roset togo te vinden, welke nog in perfecte staat is.

 

Togo Ligne Roset orgineel

Ligne roset Togo

De Ligne Roset togo bank bestaat al 40 jaar, maar is nog steeds razend populair in Nederland. Deze fauteuil behoort tot de populaire collectie van Ligne Roset. Dit is een familie bedrijf wat is opgericht in frankrijk, anno 1860. Dit is al 150 jaar geleden. Het leuke van dit familie bedrijf is, dat ze niet met de tijd stil hebben gestaan. Moderne luxe en eigentijds design hebben altijd hoog in het vaandel gestaan binnen dit bedrijf. In het jaar 1954 is de ontwerper van de Ligne Roset Togo, Michel Ducaroy, in contact gekomen met het Franse familie bedrijf. Hij is uiteindelijk één van de grootste designers binnen Ligne Roset.

 

Togo Ligne Roset rood en bruin

Ligne roset togo groen

Deze klassieker voor je zitvlak is de laatste jaren zo populair geworden, dat het lastig is om een originele, in goede staat te bemachtigen. De design van deze togo is zowel functioneel als praktisch. De bank bestaat uit verschillende onderdelen welke aan elkaar geschoven kunnen worden om een geheel te creëren. De togo kan ook op verschillende plekken binnen de woonkamer gebruikt worden, zo zorg je er toch voor dat verschillende elementen binnen het interieur bij elkaar komen. Op dit moment hebben wij de Ligne Roset togo rood en Ligne Roset togo Bruin in onze collectie. Deze 2 banken bestaan uit verschillende onderdelen en kunnen zowel los als een geheel gekocht worden.

 

Togo & Vintage kleed

Dit is dé perfecte combinatie. Wij hebben al verschillende combinaties uitgeprobeerd en hebben leuke matches ervaren. Wat wij super gaaf vinden, is een mooie Ligne Roset togo in combinatie met een gave Beni Ouarain vloerkleed. Vanwege de naturel tinten van de Beni Ouarain, maakt deze combinatie zo gaaf. Afhankelijk van de kleur van de Togo, is een Vintage vloerkleed ook een leuke combinatie. Deze komen in verschillende kleuren, formaten en patronen. Zo is er voor elk togo wel een gave vintage vloerkleed te vinden!