Loading...
Kleur van vloerkleed uitkiezen

Kleur van vloerkleed uitkiezen

date 26 november 2021

Hoe kies ik de kleur van mijn tapijt uit?

Als je een mooi tapijt gaat aanschaffen is het natuurlijk belangrijk dat je iets kiest wat echt bij je past. De soort, de kleur, de maat en de prijs behoren natuurlijk onder de belangrijkste aspecten van jouw keuze. In deze blog gaan we in op de kleur. Wat past nu het beste bij jou en jouw kamer waar het tapijt terecht gaat komen? Dit kan erg lastig zijn. Kom je hier niet uit? Dan gaan we jou hierbij helpen in deze blog met wat goede tips over hoe jij de juiste kleur van jouw tapijt uitkiest.

kleur vloerkleed

Wat voor opties heb ik in vloerkleed kleur eigenlijk?

Smaken verschillen natuurlijk, maar wat jij leuk vind is niet het enige waar je op moet letten. Je moet namelijk ook goed kijken welk kleed het beste bij de omgeving past. Als jij bijvoorbeeld een blauwe bank hebt zul je een kleed moeten kiezen die hier leuk bij staat. Niet alleen de bank is belangrijk. Ook de muren en de rest van de items in je kamer hebben een grote impact bij het kiezen van een tapijt. Er mag natuurlijk niks vloeken. Je kan hiervoor bijvoorbeeld ook een kussen van je bank meenemen en vergelijken met tapijten als je op zoek gaat. Of pak wat potloden en probeer de juiste kleuren te kiezen om te kijken wat goed samengaat met wat jij al in je huis hebt staan. Een andere manier die je kan gebruiken is om een tapijt te bestellen en te kijken hoe het staat. Bevalt het niet? Wij hebben 30 dagen geld terug garantie.

Schoenen of sokken op een vloerkleed?

Wat je met het vloerkleed gaat doen is natuurlijk ook belangrijk. Heb je altijd schoenen aan in huis? Ga dan voor een donkere kleur. Dan zie je vuil namelijk minder snel. Loop je lekker op sokken? Dan kan je ook voor een wit kleed gaan omdat je dan minder vuil mee brengt. Als je schoenen draagt in huis is het ook handig om voor een laagpolig tapijt te gaan. Bij een laagpolig vloerkleed blijft vuil namelijk ook veel minder snel hangen. Als je sokken draagt in huis kan je ook voor een lekker zacht hoogpolig tapijt gaan omdat je minder vuil mee naar binnen brengt.

Wat als je al een erg druk huis hebt?

Is jouw huis al erg druk? Ben je bang dat een mooi tapijt van Rozenkelim.nl het nog drukker maakt? Ook hiervoor zijn goede oplossingen. Ga in dit geval op zoek naar neutrale kleuren voor je tapijt. Hier hebben wij een breed assortiment voor. Dit zijn kleuren die er niet meteen uitspringen als je een kamer binnenkomt. Dat zorgt voor wat meer rust in huis. Ook met een neutrale kleur brengt een vloerkleed nog steeds veel sfeer naar een kamer. Je merkt het verschil meteen al. Als je het juiste tapijt kiest bij je kamer, verandert het vloerkleed de hele omgeving naar een gezellige kamer waar jij je heerlijk thuis voelt. Heb je na deze tips nog steeds geen keuze kunnen maken? Als je langskomt in onze showroom worden al jouw vragen beantwoord en zijn wij er zeker van dat jij met een mooi vloerkleed naar huis gaat!