Loading...
Een heerlijk hoogpolig tapijt voor de koude winter maanden.

Een heerlijk hoogpolig tapijt voor de koude winter maanden.

date 08 november 2021

Hoogpolig vloerkleed

We kennen het allemaal, er zit weer en r in de maand, dat betekent dat het weer kouder wordt. De dagen worden korter en we blijven steeds meer binnen zitten.  Een grote mok thee met wat lekkers erbij, kaarsjes worden aangestoken en het wordt tijd voor bankhangen!

Hoogpolig vloerkleed

Creëer veel warmte en gezelligheid met een Hoogpolig vloerkleed!

Tijdens de winter zitten we veel thuis in onze woonkamer, des te belangrijker is het dat je er gezellig bij zit. Een hoogpolig vloerkleed zoals een Berber kleed is perfect voor in de winter. Deze vloerkleden komen in allerlei afmetingen, soorten en diktes. Een hoogpolig vloerkleed houdt veel warmte vast door de lange en dikke polen. Daarnaast, zorgen de lange polen ook voor dat het vloerkleed heerlijk zacht aanvoelt, wie vindt dat nou niet lekker? Daarmee is een Berber vloerkleed perfect voor de koude wintermaanden. Naast dat een hoogpolig tapijt veel warmte brengt, brengt het ook veel sfeer en knusheid in een kamer

Wollen vloerkleed hoogpolig: Met de hand gemaakt van 100 procent wol.

De wollen vloerkleed hoogpolig is helemaal hot, anno 2021. Veel van de hoogpolige berber vloerkleden die online worden aangeboden zijn helaas imitatie. De hoogpolige tapijten zijn machinaal geknoopt en gemaakt van synthetische stoffen zoals acryl en/of polyester. Dit zijn stoffen welke brandgevaarlijk zijn en daarnaast ook heel veel vuiligheid en stof aantrekken. De hoogpolige tapijten die wij in onze collectie hebben zijn allemaal authentieke vloerkleden die met de handgeweven zijn van 100 procent wol. De hoogpolige vloerkleden komen in allerlei soorten, dus er zit voor ieder wel wat leuks tussen. Door de neutrale tinten in de Hoogpolige Berber tapijten zijn deze makkelijk te combineren met allerlei element soorten binnen een interieur. Dit maakt deze prachtige vloerkleden toch wel tijdloos en populair.

Kids vinden hoogpolig prachtig.

Wij horen in de winkel klanten vaak tegen elkaar zeggen dat de kinderen het vloerkleed ook fijn moeten vinden. Vervolgens wordt het hoogpolig vloerkleed uitbundig getest door de kinderen om het vervolgens goed te keuren. Veel kinderen spelen op de grond, dit kan nogal koud en hard aanvoelen. Hoe lekker is het als de kids comfortabel en veilig op een vloerkleed kunnen spelen. Voor de kinderkamer hebben wij ook een klein formaat, welke perfect past voor midden in de kamer.

Voor welk vloerkleed ga jij? Kies voor je heerlijk zacht en hoogpolig? Is dit niets voor jou? Bekijk dan onze collectie in Laagpolige vloerkleden.